חסרים וצמתים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2018 | 06:24 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, מצטערת על פתיחת הודעה נוספת. נראה שאיני מסתדרת עם חלקיות לאחרונה. החסר גדול, הצריכה שלי, גם קונקרטית גדולה, גדולה מאד. לרבות באוכל, ומאידך הגוף מצטמצם דווקא, על אף שבלטות התריס שלי הולכת פייפן (שזה, אגב, מעיד בעיניי על הקשר הנפשי החזק, למרות שקיימים במקביל גם תהליכים ביולוגיים). גם הנפש מצטמצמת, כך מרגיש. אולי זה יום כיפור. אני קצת 'מייללת כאן. הרשו לי להאמין שאני באיזה צומת. וחשוב לא לבחור לחזור ל'בית של אמא', בקטע של השחזור, כנראה. סוריקטה

הי סוריקטה, ההכרה בחסרים הכרחית כדי לנסות ולתת להם מענה, ולו חלקי. ומותר לך. זה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית