אודי תבוא.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2018 | 22:26 | מאת: hila37

היי אודי אני צריכה אותך, תבוא. היום הכל תיסכל אותי בצורה נוראית. נאבדו לי חפצים שאני צריכה וזה מערער אותי. היה לי קשה מאוד בעבודה. הייתי על סף בכי כל היום.... כל הזמן חיכיתי שהיום הזה יעבור כבר.... המנהלת הכעיסה אותי אבל החלטתי לא להחצין את הקשיים, התסכול והזעם. הייתי יותר שקטה היום וניסיתי להתמקד במשימות שלפני. אחת הבעיות שלי שאין לי רישיון ואני צריכה לנסוע לעבודה לפעמים ב3 אוטובוסים. מוניות זה ממש יקר וזה קשה לי מאוד. הילה

הי הילה, באתי. יש ימים מתסכלים, בהחלט. יש גם אחרים. שווה להמתין להם בציפייה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית