עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2018 | 09:05 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה שששבוע חדש תודה על כתיבה מלמדת תודה על פרנסה ,תודה שאני מחזיקה מעמד למרות בקושי והלבטים תודה על כוח להמשיך תודה שאני מבינה שכל דבר בזמנו תודה על היש בחיי תודה שאני אני תודה שאני כותבת תודות תודה על המקום הזה שמאפשר תודה לכם על היותכם

16/09/2018 | 12:16 | מאת: סוריקטה

תודה, שלמרות הטעויות החוזרות, מצאתי בסוף ת'דרך. קונקרטית, בינתיים, לראייתי. סוריקטה

16/09/2018 | 12:52 | מאת: סוריקטה

תודה שתיקתקתי את היום בינתיים. את זה עשה הניסיון. סוריקטה

17/09/2018 | 14:39 | מאת: אביב 22

תודה שאני עושה דברים ולא מוותרת תודה שאני מנסה לטפל בעצמי גם עם מנותק לחלוטין תודה שאני מנסה להחזיק מעמד תודה על יצירתיות שנותנת לישון תודה על יום חדש תודה על עזרים שעוזרים לחיות תודה שאני יודעת להעזר וכשלא מצליחה מבינה שאני במקום לא נכון תודה על מי שאני תודה על כאב שמחייב אותי לטפל תודה על נכונות לעשות תודה על המקום הזה

17/09/2018 | 17:30 | מאת: סוריקטה

כבר מזמן שאנ'לא זוכרת תקופה של חרדות כל כך קיצוניות וממושכות. אף אחד לא ממש ראה. אז איכשהו תודה שעברתי את הימים למרות שחששתי שלא אצליח. ועודני חוששת. תודה על הבורקס תפוחי עץ שאכלתי היום. הוא ברשימה של המאד לא ממולצים, אבל משהו בו קצת השביע, אולי. תודה לך, אביב, שהיית איתי. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית