עוד כמה ימים יום כיפור....🙃.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2018 | 02:18 | מאת: חטוליתוש

רוצה להגיד ....סליחה...🤔 אם פגעתי.....🔪.... אם העלבתי....😠..... אם השפלתי......😡.... אם בכית בגללי.....😪.... אם הייתי רעה אליך...או עצבנית...😖😤.... אם לא דיברתי יפה....🤐.... אם קיללתי......😝..... אם חפרתי.....🐵🐸.... בקיצור....סליחה !!!, ❤❤❤ מקווה שאתן סולחות....... 😇❤❤❤❤❤❤👄תודה שיעבור קל ומועיל !! למה לנו לסלוח?? בעצם ....למה לא ?? בהמון אהבה חטולית

16/09/2018 | 10:43 | מאת: אביב 22

ואני עוד מחכה למילים שלך עבורך ..... אוהבת אותך שימרי עלייך , חיבוק

16/09/2018 | 12:44 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, מעניין, שאני לאט לאט יורדת מהסליחות המוגזמות ופחות מרגישה אשמה. מוזר, אבל כנראה בריא ומפריד. ימים של שקט, סוריקטה

17/09/2018 | 18:37 | מאת: חטוליתוש

תודה אהובה אין לי כוח לתת למילים מקום כל דבר גורר אחריו טריגר ואי אפשר רק למרוח מלמעלה לא הזמן.... ואולי גם לא המקום...... לא פשוט לי בכלל לכתוב כי הכל שותת דם הכאב עכשיו כלוא בתוך בועה אולי בזמן אחר..... אולי לא..... אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית