בעית שינה ושימוש בקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2018 | 02:03 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני זמר בן 21, לאחרונה ומזה 6 חודשים מאז שהחלה עונת החתונות והאירועים אני סובל מבעיות שינה קשות מבלי סיבה ברורה. ניסיתי את כול התרופות הטבעיות והלכתי לפסיכולוג ושום דבר לא עזר וידעתי רק לילות לבנים... חפני חודש וחצי הלכתי לפסיכיאטר והחלתי שימוש בקלונקס 0.5 וזה עזר לי מאוד טוב לישון אבל אני מעוניין להפסיק אותו על מנת לא להתמכר ולהישאר תלוי... הבעיה שהשינה שלי החלה להיות תלויה בעדור ככה שאם אני לא לוקח אני גם לא ישן.. איך אני צריך לעשות זאת? ואם אני לא ישן בלי כדור מה האפשרויות שלי לטפל בבעיה ולהימנע מהכדורים.. הם עושים לי תופעות לוואי ומדאיגות וממכרות

16/09/2018 | 13:16 | מאת: סוריקטה

הי, אנחנו לא רופאים כאן, אבל חלקנו מסתייע בתרופות. נהוג לומר שגמילה מומלצת בהתייעצות עם הרופא המטפל שרשם לך את התרופה ובמעקב. סוריקטה

שלום לך, ראשית - להתייעץ עם הרופא. שנית - אפשר להיעזר בהיפנוזה (אצל מהפנט מורשה) על מנת ללמוד להפנט עצמך לקראת השינה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית