לנגן ביחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2018 | 12:54 | מאת: סוריקטה

הי אודי, יש, היו רגעים בהם כמהתי, שתבקע מוזיקה מהדירה, שהגוף שלי וחפצים ויצורים איכשהו מתנהלים בה, ותרים את הבניין. מוזיקה של ביחד. פסנתר, שירה בקולות במקהלה, חלילית או אוקרינה וגם כלי נגינה של קטנטנים שמסיבות לא ברורות אירגנתי כאן לאחרונה - קסילופון, תוף מרים, וכן חשבתי גם על משולש, גווירו וכלי הקשה מיוחדים אוריינטלים, וגם כאלה העשויים מן הטבע - תרמילים של סיגלון וצאלון ומקלות של קסיה פיסטולה. אודי, אתה על הגיטרה / בס, אולי, שירה (?) אבל אני כל כך כועסת, כי חיכיתי כל כך הרבה זמן וזה לא התרחש, וכבר כל כך הרבה זמן לא התאמנתי שלא יוצא כלום, שאני לא ניגשת. ואני הודפת. המון אנרגיות שאולי לא מנותבות נכון. הדרך שלי אבדה, ממש במציאות. ימים של הצילו. וואי, אודי, הזמנת אותי וירטואלית לנגן ביחד? אותי?!?! סוריקטה

16/09/2018 | 10:32 | מאת: אביב 22

סוריקטה ...נדחפת ....כשקראתי את אודי רציתי לחבק אותו ... ולצעוק לך יאללה אל תיברחי תבחרי שיר או מנגינה או כל דבר ותגידי לאודי את זה אני רוצה !!! כן, אודי אשמח לנגן אתך ...את השיר הזה ... ואז תתאמני עליו תוך תחושה שאת לא לבד שאת ואודי מנגנים אותו יחד ...גם אם כל אחד בפינתו זה עדין יחד ..... סליחה שנדחפתי ...אבל התאפקתי עד עכשיו ...:)

16/09/2018 | 11:59 | מאת: חטוליתוש

התחלתי לקרא אותך ועשית לי ממש חשק למסיבה איזה כייף ...... ואז ממשיכה ואת פשוט ...... אולי בגלל תקופת החגים , הלחץ מהמקום החדש.... נעלמת.... עצוב לי שככה מרגיש לך איתך יפתי חטולית

17/09/2018 | 06:56 | מאת: שירה2017

סוריקטה אהובה שלי, מקום מוכר וכואב המוסיקה ותחושת החמצה. המוסיקה הצילה אותי לא מעט בעבר. אבל היא כל כך רחוקה והתסכול הגדול שאני חווה כשאני מנסה יחד עם הזכרונות הופכים אותה לכואבת וכמעט בלתי אפשרית. מקווה שתצליחי להמשיך ולנסות. לילדי אני תמיד אומרת כשאני מעודדת אותם לנגן שהמוסיקה היא כמו בית, היא מקום שתמיד אפשר לחזור אליו. הימים הקשים שלך עוברים כאן חדים וכואבים. אין לי מילים מהחנות רק להשתתף בכאבך ולהביא את הערכתי הגדולה על ההתמודדות הקשה מנשוא. מאחלת לך שיבואו ימים טובים אני כל כך מרגישה שאת ראויה לתיקון ולטוב. שלך ואיתך שירה

הי סוריקטה (וכולן), אפשר פשוט לעשות מוזיקה: להרים את אחד הכלים ולהשמיע צלילים. מישהו נוסף יצטרף, ועוד מישהו ועוד מישהו. זה יכול להיות מסעיר מאוד. ולא חייבים לנגן סימפוניות. אני זוכר בחיבה רבה כנס, לפני שנים רבות, בו תופפנו שולחן שלם עם מזלגות וכפיות על כוסות וצלחות בחדר אוכל של המלון בו התארחנו. יש לציין שלא כל הנוכחים בחדר אהבו את החדווה היצירתית שלנו, אבל אנחנו מאוד נהננו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית