טריגר.....כשהרע הופך גרוע יותר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/09/2018 | 18:58 | מאת: שירה2017

כשאין אויר ואין תקוה ואין שום הקלה בסימפטומים כשהטיפול תקוע והמטפל מתעקש על אותו הדבר ונע סביב רוחות העבר במקום מה שקורה כאן ועכשיו. כאן ועכשיו כבר כמה שנים טובות.אשה עצובה מאוד ואובדנית אשה שמרעיבה את עצמה וחותכת את גופה על בסיס יומיומי ככה שנים ואין הקלה בכאב. האשה הזאת מתה עוד קצת בכל יום שעובר ומקעקעת אותו בסכין על גופה. סליחה שירה

13/09/2018 | 22:12 | מאת: אביב 22

שירה עצוב לקרוא אותך ...... וזה כל כך מה שאני מרגישה חופרים בעבר והיום הכאן ועכשיו בעצם אין מענה ועזרה ...לחוסר אונים ...להרס האין סופי.... במקרה שלי זה האכילה האין סופית אבל זה בדיוק כמו ההרעבה ...... עצוב שולחת לך יד וחיבוק אל תוותרי עלייך .. את יקרה לי מאוד

13/09/2018 | 22:50 | מאת: חטוליתוש

היי שירה עצוב מאוד מה שעובר עליך לא מבינה למה המטפל מתעקש אולי את צריכה דווקא כן להגיד לו מה עובר עליך להראות לו אייך הכאב שלך חרוט לך על הבשר ולהתעקש לדבר על הדברים הבוערים בשבילך..... איתך חטולית

הי שירה, נשמע שיש לך כיוון של מה שאת צריכה (התמקדות בכאן ובעכשיו). יכולה לתת לזה מלים ברורות? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית