לא מצליחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2018 | 17:29 | מאת: אביב 22

להזיז את עצמי ממשבצת הקרבן הדיכאוני הגוף והנפש בקריסה ולא מצליחה להעזר קבעתי תורים לרופאים ואני כבר מחפשת דרך לבטל .. . לא מבינה מה קורה לי .....

13/09/2018 | 09:42 | מאת: hila37

אביב יקרה תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר- של שלום חנוך... אני איתך בחושך, בקורבנות, בחוסר האונים... הילה

13/09/2018 | 09:54 | מאת: ינשוף

אביב יקרה כל השנים החזקת, המשכת,נתקת- גם את החלקים הדכאוניים כי לא היה מקום.. היית צריכה להעמיד פנים ש"הכל בסדר" אולי בגלל שיש מטפלת שמכילה ושם בשבילך את מאפשרת לחלקים האלה מקום... אולי? מקבלת ואוהבת אותך איך שאת.. ינשופים

13/09/2018 | 19:02 | מאת: חטוליתוש

מסכימה עם כל מה שכתבה ינשופית המתוקה ברגישות גדולה מאחר וקשה לי להתרכז אז רק מצטרפת .... חטולית

13/09/2018 | 19:06 | מאת: חטוליתוש

גם אני לא יודעת מה עובר עליך כתבתי לך שאני מצטרפת למה שכתבה לך ינשופית בכל מקרה יפתי אני איתך בחיבוק גדול גם אם החיבוק לא פותר לך..... חטולית

הי אביב, כמובן שאל לך לבטל וחשוב שתיעזרי. אני משער שאת חוששת מהתלות (חלק מהחוויה הקורבנית). זה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית