שאלה לדרור גרין ולמי שמעונין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2001 | 17:15 | מאת: תמר

דרור גרין שלום, קראתי כמה הודעות של אנשים והבנתי כי חלק לא מרוצים מההתכתבויות הרבות של האנשים אחד עם השני מכיוון שחשובה גם התמיכה כאן של האנשים אחד בשני וחשובות גם השאלות הרפואיות "שכאילו" נעלמות בגלל ההתכתבויות מדוע לא ליישם את מה שהצעת (כמה עמודים קודם) בקשר לכך שיהיו שני פורומים אחד לתמיכה של האנשים העוזרים אחד לשני ושני לייעוץ רפואי בלבד וכך לא יחושו אנשים כמו עומר כי השאלות הרפואיות כאילו נבלעות בין ההתכתבויות ולא יצטרכו לחפש את תשובותיהם הרבה עמודים אחורה זה יכול לעזור לפי דעתי גם ליועצים תמר

30/05/2001 | 17:33 | מאת: אביב

לתמר ולכולם, חשוב לי רק להדגיש את הנקודה כי גם פורום התמיכה יצטרך יועצים כמוך, כמו טלי, כמו רוית, שיודעים גם לתמוך ולעודד, אבל גם לכוון וגם לתת פתרונות מקצועיים, כשצריך קצת מעבר לכתף להישען וכשהעניינים מסתבכים. שלא תשאירו אותנו שם לבד... אביב.

30/05/2001 | 17:47 | מאת: תמר

לאביב לדעתי הרעיון הטוב ביותר הוא להשאיר את הפורום הנוכחי כפי שהוא ורק להוסיף עליו עוד פורום רק לשאלות מקצועיות תמר

30/05/2001 | 19:56 | מאת: אפרת

!

30/05/2001 | 22:04 | מאת: דניאל

כמה כבר שאלות אפשר לשאול...במונחים רפואיים? תסתכלי בחיפוש ותראי כל הזמן את אותם השאלות שחוזרות על עצמם. מה זה סרוקסט וכדומה....... אבל כשייש פה דבר נפלא...והוא התמיכה בין אחד לאחד...וכולם.... מי לעזאזאל צריך את תרופות הממכר....... ותשאלי את דודו............ דניאל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית