עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2018 | 08:00 | מאת: אביב 22

כל כך קשה להכנס ולהניח את העץ הזה ....אבל חייבת את זה לעצמי מתקשה לראות את הטוב בוחרת באיכס ובקושי .....לא מצליחה להבין עם סתם קרבנית או דיכאונית כנראה שילוב של שנהם... אז......תודות על היש ויש הרבה טוב תודה על חברות גם אם וירטואליות שנותנות כוח תודה על משפחה תודה על בעלי החיים שמחזירים חיים תודה שערב חג עבר שקט ויפה תודה שאני מזהה עד כמה אני כבדה תרתי משמע תודה שאני מנסה להלחם בהרס תודה שאני לא נותנת למנלקוליה להשתלט לגמרי תודה שאני כותבת תודות תודה שאני חושבת על עשייה תודה על מי שאני תודה על המקום כאן שמאפשר

12/09/2018 | 13:52 | מאת: סוריקטה

תודה שנחתי יפה בימי החג. תודה שיש סוג של שגרה היום. מצטרפת לאביב - תודה על המקומות שמאפשרים. עדיין תוהה מי אני... סוריקטה וגלי החום

13/09/2018 | 07:28 | מאת: סוריקטה

כבר התעייפתי... אז תודה שהשבוע מסתיים. ותודה למטפל שלי שנתן לי חיים. סוריקטה

13/09/2018 | 12:43 | מאת: אביב 22

תודה על יום חדש תודה שעשיתי כמה דברים תודה על מי שעזר לי תודה שאני לומדת להעזר בשני תודה למי שנעזר בי תודה לבעלי החיים תודה על המקום הזה שמאפשר

13/09/2018 | 19:00 | מאת: חטוליתוש

אביבי את נותנת תמיד תחושה שלא משנה מה קורה ואייך אנחנו מרגישות תמיד יש על מה להודות !! ועל זה אני מודה לך יקרה שאת תודה על שהחגים עברו בטוב תודה שהם כבר מאחורינו תודה שיכולתי במאמצים כבירים ועם המון כדורים נגד כאבים לעמוד על הרגלים ולארח תודה שאתן כאן תודה על המקום ותודה שהצלחתי להכניס את ההודעה הזו למרות שלקחה לי המון המון זמן חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית