חטוליתוש אהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2018 | 13:37 | מאת: אביב 22

אתך יקרה מבקשת שלא תעלמי את לא חייבת לענות להגיב אבל את חייבת לעצמך תני לנו להיות אתך זה לא ישפר את המצב הבריאותי אבל ההרגשה..... אוהבת אותך וחושבת עלייך תמידדדד

06/09/2018 | 14:35 | מאת: חטוליתוש

תודה אביבי זה לא שאני לא רוצה פשוט עכשיו יותר מתמיד קשה לי כל כך עם הגילוי של סיבות הסבל המתמשך הזה...... ובנוסף ששוב אני חולה בשבוע שעבר שמרתי על הנכדים שלי הם חזרו מחול חולים כולם ושוב נדבקתי מהם דבילית שכמוני שלא טיפלתי מיד אלה רק אחרי שסיימתי איתם אז שוב על היהלציות אנטיביוטיקה ועוד תרופות.... תודה אהובה שאת דואגת לי ותודה על מי ומה שאת בהמון אהבה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית