שנה טובה 🍯🌹🍯🌼🍯🌻

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2018 | 06:42 | מאת: אביב 22

רוצה לאחל לכל באי הפורום הנפלא הזה הגלויים הנסתרים המתמידים ואלו שבאים לפעמים לכולםםםם..... שנה טובה שנה של בריאות אושר ועושר שנה מלאה בטוב .שנה של מוזיקה בלב שנה של צמיחה ושגשוג שנה של עשייה שנה ללא פחד ומורא שנה של שלווה ... אודי יקר ואהוב מאחלת לך מכל הטוב שבעולם ....ומודה לך על עוד שנה שהחזקת ,שתמכת שנתת לי מעצמך . על יד מושטת ולב מלא בטוב .....תודה . חיבוק אוהב לכולם 🙅🙅🙅

06/09/2018 | 11:14 | מאת: ינשוף

שנה טובה אביב יקרה מאחלת לך שנה שקטה ורגועה שנה של צמיחה שנה של חיבור שנה של הגשמה שנה של ברכה שנה של בריאות ולעצמי מאחלת שתמשיכי להיות בחיים שלנו...שנתמוך אחד בשני שנגדל ונצמח ביחד ונמשיך להיות חברות כמו אחיות מודה לאלוקים שאת בחיי ינשופים

06/09/2018 | 14:28 | מאת: חטוליתוש

אין לי מה להוסיף מצטרפת לברכות של אביבי שתהיה שנה חדשה טובה לכולן חטולית

אביב מקסימה וכולן, שתהיה שנה טובה וראויה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית