עץ מטרות ,תקוות רצונות לשנה חדשה 💜💛💚💖

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2018 | 06:34 | מאת: אביב 22

הי לכולם יודעת שימים לא פשוטים ,הימים של לפני החגים .. מזמינה אותכם להצטרף אלי לעץ שכולו תקווה, כיוון הדרך למקום טוב יותר .. ..עץ של איחולים וברכות כל אחד לעצמו .... מאחלת לעצמי השנה לא לפחד . להצליח להבדיל בן פחד לחרדה ולא לתת לחרדה להשתלט מאחלת לעצמי להתקדם להתמקצע ולמצוא את הנישה הנכונה לי מאחלת לעצמי בריאות, גוף ללא כאבים ,נשימה עמוקה סדירה ובריאה . מאחלת לעצמי להתקדם בתהליך ולמצוא את השקט והשלווה שאני זקוקה להם. מאחלת לעצמי לקבל ולטפל בגוף שלי מאחלת לעצמי להרגיש שלמה אחת אסופה בטוחה בעצמי מאחלת לעצמי להמשיך לראות את היש בחיי ושרק יגדל מאחלת לעצמי להמשיך לעשות את מה שאני עושה כאן על הכדור הזה ביעילות ובצורה מיטיבה לי ולאחרים אוהבת אותכם תצטרפו

05/09/2018 | 20:58 | מאת: hila37

מאחלת לעצמי להמשיך את העבודה את הטיפול את המגורים לשמר את היש ולטעת שורשים עוד משהו שצריכה רישיון נהיגה סוף סוף הילה

06/09/2018 | 14:55 | מאת: חטוליתוש

מאחלת לעצמי ....לא יודעת מה אין תקנה למצב הראיה שלי אז לא יכולה לבקש.... אין תקנה למצבי עם הסכרת אז לא יודעת..... אולי יכולה לבקש שבני משפחתי ימשיכו להיות איתי בכל מצב בריאותי שלי...... שזה אולי נשמע הזוי אבל אין לדעת מה ילד יום תודה על המקום ותודה לך אביבי חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית