עץ תודות מוזמנים באהבה 💜💛💚💗💘💝💖

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2018 | 06:18 | מאת: אביב 22

תודה על יום חדש תודה על אוטובוסים שלוקחים אותי למחוז חפצי תודה שאני לא מתעצלת לנוע תודה שאני לא מוותרת לעצמי תודה על התחלות חדשות ויעדים חדשים תודה על שמחה בלב תודה על המקום הזה תודה עליכם תודה אודי על היותך

05/09/2018 | 20:56 | מאת: hila37

תודה על מקום עבודה תודה על שגרה תודה על בית תודה על בריאות תודה על חוסן תודה על המשך על רצף וכיוון

06/09/2018 | 08:58 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה שלא ניזוקתי מהנפילה תודה שאנינעדין עצמאית אבל מבינה שהמצב מחמיר תודה שאני על שתי רגליי תודה על עזרים לבריאות תודה שממש מתחשבים בי במקום החדש תודה לכל האנשים המופלאים שסביבי תודה על הטוב תודה לכם כולכם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית