עד מתי????????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2001 | 14:34 | מאת: אפרת

זה שלושה ימים שאני מרגישה רע. הלכתי לרופא היום, אבל הרופא שלי לא היה והמחליף היה במקומו. סיפרתי לו שכואב לי הגרון, יש לי כמויות של ליחה, כאבי ראש, נזלת והרגשת חולשה כללית, אבל הוא בדק לי את האף האוזן והגרון ואמר שאין לי כלום! אמרתי לו שאולי נדבקתי מחברה שלי, והוא שאל מה יש לחברה שלי, אז אמרתי לו שהיא אמרה לי שהרופא אמר לה שיש לה דלקת במתרי הקול, והרופא האדיוט הזה מתחיל לתת לי הרצאה שלמה, שאין כזה דבר "דלקת במתרי הקול", והראש שלי כל כך כאב ולא ידעתי איך לומר לו שיפסיק לדבר, אמרתי לו שזה מה הרופא אמר לה, ושלא באתי להתווכח, והוא המשיך בהרצאה.........ושלח אותי לעשות משטח גרון (ולא שכח לעודד אותי קודם שכנראה לא יהיה אף אחד שיקבל אותי במעבדה), אבל "לשמחתי" המעבדה עדיין קבלה חולים והתוצאה תהיה רק ביום ראשון!!!!!, ועד אז הרגשתי בטח תשתפר........ הגעתי הביתה, הרגשתי כל כך רע, הראש שלי הסתובב והרגשתי חסרת אונים והתחלתי לבכות. בצבא פגשתי רופאים פחות אנטיפתים, אני מרגישה רע. למה צריך לסבול כזה יחס בקופת החולים? מה אני אשמה? הלכתי לרופא ועכשיו אני מרגישה יותר רע, ומחר אני אצטרך לעבוד כרגיל

30/05/2001 | 14:39 | מאת: אליאן

אולי תחליפי רופא ? ותרגישי טוב

30/05/2001 | 17:48 | מאת: adi

אפרת, א. תמיד אפשר ללכת לעוד רופא. ב. לקופות החולים יש גם מוקד תורן. עדי

30/05/2001 | 23:31 | מאת: טלי וינברגר

אפרת שלום רב, ככל הנראה הגעת לאחד הרופאים הפחות מוצלחים (ויסלחו לי כל הרופאים...אבל אף אחד לא מושלם). ללא ספק ההצעות של אליאן ועדי טובות ונכונות. את מרגישה רע, וזה מספיק. לא צריך שגם הרוא יעשה לך רע. המטרה שלו היא בדרך כלל הפוכה... :) החלמה מהירה... טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית