עץ תודות מוזמנים באהבה🐻🍒🌲

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2018 | 07:18 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה על טוב שעוטף אותי תודה שאני רואה את הטוב ולא רק את הרע תודה על מחשבות וחלומות תודה על היש הגשמי בחיי תודה על פרנסה תודה על עניין אינטלקטואלי שיש לי בחיים תודה על ספרים תודה על שכנים כאלה ואחרים תודה שאני סוחרת בטוב תודה על מי שאני שבוע חדש מלא תקווה וכוח .

03/09/2018 | 06:22 | מאת: אביב 22

תודה על התחלות חדשות תודה על חצי לילה של שינה תודה שאני מנסה להיות בטוב תודה שאני עדין מצליחה לעשות דברים תודה שאני עדין עצמאית תודה שאני חיה תודה על החיים האלה בגדול הם נפלאים תודה על הטוב והיש בחיי תודה שאני לא לבד תודה על כל האנשים הטובים שמושיטים לי יד תודה על המקומות שאני נוגעת באחרים תודה עליכם תודה על המקום הזה תודה אודי על היותך

03/09/2018 | 16:15 | מאת: hila37

תודה על הבית תודה על הילדים תודה על קשר עם הילדים גם אם חלקי תודה על בריאות תודה על עבודה תודה על שנים תודה על טיפול תודה על תפקןד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית