☀️ בוקר אור לכולם ושבוע טוב ☀️

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2018 | 06:00 | מאת: סוריקטה

הי כולם, ספטמבר כאן. התחלה חדשה גם אצלי. התרגשות. ניקח אוויר, ואיחולי התרעננות ולבלובים (כן, רואים אותם במרחב הצמחייה הירוקה). מיכל - אם במקרה את עדיין קוראת כאן - זה יום מיוחד עבורך. היית נוהגת לפתוח את השנה בהודעת הצלחה. אני חושבת עליך. שינוי. קפיצת מדרגה. אמנם יוצאת לדרך אחרי חלומות מוזרים בלילה, אבל יאללה. נשיקות וחיבוקים לכולם, שלכם, סוריקטה

03/09/2018 | 06:24 | מאת: אביב 22

סוריקטה אהובה שיהיה המון בהצלחה שיהיו לבלובים שיהיה בעיקר טוב מגיע לך והרבה אוהבת

הי סוריקטה, בוקר אור. מה זה להגיד 'חלומות מוזרים' בלי לפרט?... אודי

03/09/2018 | 18:45 | מאת: שירה2017

בהצלחה סוריקטה אהובה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית