מפורקת....... ....מתחלקת.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2018 | 22:22 | מאת: ינשוף

בתי נפגעה מינית ..מאושפזת. מאבדת תקווה. לא יכולה לשאת יותר... לא יכולה...

03/09/2018 | 06:26 | מאת: אביב 22

אתך תמיד בכל מצב כאן ובכלל כואב עצוב ולא נתפש תשמרי עלייך את לא יכולה לעזור לבת שלך כשאת מתפרקת ....חיבוק עוטף לכולך

03/09/2018 | 06:42 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, נאלמתי אל מול הודעתך... מצער, מרגיז, מילים קלות מידי. עכשיו אקוטי, ובכל זאת כן הייתי שולחת תקווה. איתך, סוריקטה

03/09/2018 | 09:09 | מאת: שירי1

ינשוף היקרה, אני כל כך מצטערת לשמוע.. ממש נורא. מתארת לעצמי את גודל הכאב והזעזוע. תשמרי על עצמך.. שלך...

03/09/2018 | 12:06 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי מבינה את ההרגשה שלך אבל תנסי לחשוב רק לרגע אחד מי חוץ ממך יכול וצריך להיות עכשיו ליד ביתך הפגועה מי עוד חוץ ממך שמכירה את המצב הזה יכולה עכשיו להיות איתה לתמוך בה להגיד לה את המילים הנכונות את המילים המרגיעות המנחמות המחבקות באומץ לב .... מי עוד יכולה לחבק גם בלי מילים להרגיע פשוט להיות..... רק את אז יפה שלי לא נראה לי שעם כל הקשיים שאת עוברת בעצמך מישהו יכול להחליף אותך תשתדלי להיות חזקה בשבילה תשתדלי לא להרים ידים בשבילה תשתדלי את להיות שם כולך בשבילה כמו שאף אחד בעולם לא היה שם בשבילך ותדעי לך שהיה לי מאוד קשה להכנס....בכלל כבר תקופה ארוכה אבל לא יכולתי להשאר אדישה לקול הצעקה וזעקה קורעת לב שלך אוהבת המון יפתי ומקווה שתמצאי את הכוחות להיות ליד ביתך ולא להשאיר אותה לבד.... בהמון אהבה חטולית

03/09/2018 | 14:51 | מאת: hila37

ינשוף אין מילים שתיקה. דממה רועמת. איתך הילה

הי ינשוף, קשה מאוד לשמוע. צריך להתגייס כעת ולסייע לה בכל דרך. אודי

03/09/2018 | 18:44 | מאת: שירה2017

ינשוף אהובה, אין מילים לנוכח הכאב העצום. מקווה שתמצאי את הכוחות להיות איתה ובשבילה - רק את יכולה! איתך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית