עץ תודות מוזמנים באהבה🌲🍒🍓🍑🍍🍐🌲🌲

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2018 | 06:29 | מאת: אביב 22

תודה על היחד תודה על הכוח שמרים תודה שישנתי בזכות החצי כדור תודה שאני לוקחת אותו והגוף קצת יותר טוב ולא כמו טיפוס הרים תודה לאבע ולבעלי החיים תודה על המקום הזה תודה אודי על היותך

29/08/2018 | 19:57 | מאת: סוריקטה

תודה שהייתם איתי כאן בארבעת הימים המשונים האלה שעברו עליי. תודה שהצלחתי להתעשת תוך זמן כזה. ארבעה ימים זה מאד מאד מהר לעומת הכמעט אינסוף של פעם. תודה שאוגוסט תם לו ונגמר! תודה להתחלות החדשות. סוריקטה

30/08/2018 | 06:54 | מאת: סוריקטה

וואלה היה נדמה לי שכתבתי כאן הודעת המשך, אבל אולי אחרי נקודת הפרסום, והיא עדיין לא מופיעה. בכל אופן, בנוסף, פתחתי הודעה חדשה באיחולי שינויים והתחדשות. תודה שהתעששתי, תודה לנקודות הציון שאינן דווקא סוף מוחלט או מוות של כל היקום כולו. אמנם לא ינואר שפתוח את השנה הלועזית, אך מדברת אליי עכשיו דמותו של ינוס שמביט לאחור וקדימה בה בעת. סוריקטה

30/08/2018 | 11:00 | מאת: אביב 22

תודה שאני כאן בעולם הזה תודה שאני אוהבת את מה שאני עושה כאן על הכדור הזה ותמיד יש מה לשפר תודה שאני בוחנת למה ואיך פחות ממקום קרבני ויותר ממקום מאוזן תודה שאני חומדת להבין שלא הכל תלוי בי ולפעמים אדם רע כי הוא רע ולא כי אני לא בסדר ועדין הספק ... . תודה על סופש מתפללת לסופש שקט ללא אלימות פשוט סופש רגוע ... מגיע לי מגיע למשפחה שלי . תודה על כוחות ולא נשברת תודה על המקום הזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית