סוריקטה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2018 | 23:45 | מאת: אביב 22

שוטטי אחורה כמו שקורה לי המון פעמים כשאני צריכה להאחז ...... תיראי מה מצאתי ........ https://www.doctors.co.il/forum-6/message-1123228/ מדהים .......חיבוק ענק

29/08/2018 | 16:22 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מדהים העניין הזה של חיפוש לאחור. רואים דברים שכתבנו, מקומות שהיינו בהם, ולעתים נשמטו מהזכרון. שוב ושוב ושוב, כמה טוב שיש כאן תיעוד. וכמה טוב שתוקן הבאג, והצורהשל הטקסט נשארה כפי שהייתה במקור. כנראה שאכן נקודת ציון לצמיחה והתכווננות קדימה. מחבקת, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית