חיברתי את עצמי ביחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2018 | 09:14 | מאת: סוריקטה

הי כולם, היום סוף סוף, לפחות לפי שעה, חיברתי את עצמי ביחד. אולי פחות ראייה מפוצלת או משליכה. אודי יקר, כיוון מחשבה טוב להבחין בין ויתור גורף עליי (שבאמת התרחש בחיי העבר שלי), לבין שחרור וחירות. התפייסתי עם המטפל שבי. המשך שבוע טוב, סוריקטה

29/08/2018 | 13:30 | מאת: אביב 22

סוריקטה נפלא לשמוע ...כייף האויר הרענן שהבאת אתך

30/08/2018 | 06:07 | מאת: סוריקטה

הי אביב אהובה, הייתי רוצה 'להדביק' גם בטוב :-) סוף שבוע נעים, ו... הי, התחלות חדשות בשבוע הבא, אפשר כבר לברך בהצלחה ושנה טובה! סוריקטה

30/08/2018 | 13:49 | מאת: אביב 22

אין רע בלי טוב אין טוב בלי רע ..... וכן יש משהו אולי גורר במצב רוח ויפה שאת חושבת גם על האחר איזון....

הי סוריקטה, טוב לשמוע. האמת שסמכתי עלייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית