כאבי תופת.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2018 | 20:08 | מאת: אביב 22

הנפש שלי במצב גרוע -כל הפוסט טראוה התעוררה הגוף מתחרפן מהכאב ברמות ששום כדור לא עוזר . אני קופצת מכל שטות .הלסתות צורחות מכאב .. מרגישה כמו לפני שהתחלתי טיפול מצב ממש בטטה ....

הי אביב, אבל זה לא כמו לפני שהתחלת. את במקום אחר ואחרי כברת דרך. מה את יכולה לקחת מנסיונך כדי להרפות מעט את הלחץ? אודי

28/08/2018 | 07:08 | מאת: סוריקטה

הי אביב, למרות שזה מרגיש כך, זה ככל הנראה לא    Back to Square One התרחשו דברים בדרך. הצטברו לזכרון. גם במובן המלמד החיובי. אמרתי לך, אמרתי גם לעצמי. כמו, ודברים משתחזרים - אולי אפשר לומר. והרקליטוס אמר: "No man ever steps in the same river twice, for it’s not the same river and he’s not the same man" סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית