על מה ששורף לדבר....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2018 | 00:52 | מאת: hila37

היי אודי, אני כותבת לך מכיוון שיותר קל לי לכתוב ככה. מתכוונת לכך מי שנוכחת כאן. אני יודעת שלטיפול הכל צריך להגיע. ביום שישי הייתי בפגישה, ופתחתי משהו שהיה לי קשה. קשה זה מילה קטנה- שורף ברמה שאי אפשר לתאר. לא יכולה לכתוב את זה כאן מחשש לפרטיות

26/08/2018 | 11:57 | מאת: hila37

נקטע באמצע- לא יכולה יותר לפגוש את עצמי 🤤😓 טיפול- לך לעזאזל ואל תחזור לעולם, ברור?? הילה

26/08/2018 | 19:38 | מאת: אביב 22

הילונת ...הייתי בטוחה שכתבתי לך קודם ..... זה טוב שאת מרשה לעצמך לדבר את מה ששורף . הטיפול זה בדיוק המקום לזה ..... חיבוק עוטף .....

27/08/2018 | 07:22 | מאת: hila37

היי... זקוקה ליחס והבנה מרגישה חשופה כאן... נשארתי אדומה הילה

27/08/2018 | 15:39 | מאת: אביב 22

הי אהובה שוב אני ..... את לא לבד את זוכרת , גם אם אין תגובות זה לא קשור אלייך ....לפעמים אין מילים .... חיבוק ענק ענק לכולך ...

הי הילה, צריך הרבה אומץ בשביל זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית