לאביב - ולא עד 120!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2001 | 11:58 | מאת: Lala

אז בדרך כלל כשאומרים מזל טוב, מאחלים עד 120, אבל פה אני רוצה לאחל לך לנצח נצחים והנה, אני מעניקה לך כאן זרי נצחון ענקיים (למה אומרים שהישראליים אף פעם לא מביאים מדליות :-) וברצינות - בטח שגעו אותך כולם עם האיחולים ואת צריכה רק להמשיך, כי לא הגעת לשיא, במלחמה הזאת אין שיאים יש לה רק סוף ובסוף כבר לא יהיה שום ערך לספירה. אז יום מצויין שיהיה לך ותפנקי את עצמך הרבה כי מגיע לך! חיבוק גדול לך ממני! אוהבת, ללה

30/05/2001 | 12:10 | מאת: אביב

ללה יקרה, חיכיתי לך... לא הבנתי איך את מכולם מתעכבת... חשבתי שנעלבת מורד אתמול, ואני שמחה שלא. לא שיגעו אותי עם הברכות והאיחולים, ההיפך, אני יוצאת מהפורום רק מחוזקת יותר ויותר, בכל פעם שאני נכנסת, ולא משנה אם זה כדי להגיב לך, לכל אחת אחרת, או לקבל את החיבוקים והנשיקות והאיחולים והפרחים והמדליות והבלונים. המטרה היא שולית, הכוחות שאני מקבלת פה הם עצומים !!! בכל מקרה, והם שנותנים לי את היכולת להמשיך עד נצח נצחים כמו שאיחלת לי. אז יש לי יום מצוין, ואני מקווה שהוא ימשך ככה, ושיבואו עוד ימים כאלה, ואלפי תודות לך. שלך, אביב.

30/05/2001 | 12:28 | מאת: שחר

בת כמה את אביב? אגב, מזל טוב ועד 120

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית