עץ תודות מוזמנים באהבה🍒🌳🌲🍉🌷🍂🌹🌸

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2018 | 06:49 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה שאני רואה גם את האחר תודה על עבודה תודה על אתגר אינטלקטואלי תודה שאני מבינה שיהיה קשה ובכל זאת לא רוצה לוותר תודה שאני מודעת לקושי תודה לכל מי שליווה אותי תודה שאני אני תודה שאני מוכנה לקבל ביקורת גם אם קשה לי תודה שאני לא נסגרת כמו בעבר תודה שאני מבינה איפה הטעות שלי תודה שאפשר לתקן ולחדד את הדברים . תודה על יום חדש תודה על ציוץ הציפורים תודה על כל מה שמחכה לי היום תודה שאני לא לבד תודה על המקום הזה ועליכם 😊

23/08/2018 | 09:12 | מאת: אביב 22

תודה על המקום הזה תודה שאני לא לבד תודה שמחזיקה תקווה תודה שבין לבין גם ישנה תודה על כל היש בחיי תודה שאני אני

23/08/2018 | 09:44 | מאת: סוריקטה

תודה שלעתים אני מצליחה להרגיש רעב. פיזית. ייתכן שיש קשר לחזרתו של המטפל. אני במשקל תקין, אך יחסית נמוך בסקלה. תודה לשינויים (אולי) שחלים וימשיכו בספטמבר. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית