ניסיון כניסה מספר 459895

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2018 | 12:24 | מאת: hila37

היי אודי אני שוב כאן. נצמדת לשם הקבוע שלי מתגעגעת אליך מתגעגעת לתקשר איתכן- סוריקטה במבי אביב ינשוף וחתולית.... המערכת לא זיהתה אותי ונאלצתי לפתוח מייל חדש.... מטלטל מאוד הדבר הזה ראיתי שיש שיפור לטובה. אני כל הזמן כאן לא יכולתי להגיב. הילה

20/08/2018 | 14:11 | מאת: אביב 22

הילה מתוקה כל כך שמחה התגעגעתי חשבתי שפרשת שוב וגם החלטתי לא לקרוא לאף אחד כדי שתעשו זאת בקצב שלכן .... חיבוק ענק וכבוד על ההתמדה

20/08/2018 | 17:06 | מאת: סוריקטה

הי הילה, סוף סוך הצלחת. יפה! הכותרת שלך הזכירה לי את השיר על דינה ברזילי: https://www.youtube.com/watch?v=By4xP8KhE8I ואני רואה שחל שינוי נוסף בצבעים שליד ההודעות. וואלה. בכל זאת אותו פורום, ואנחנו צריכים לזהות. אמצע שבוע נעים, סוריקטה

20/08/2018 | 19:31 | מאת: אביב 22

מוזר כתבתי לך כבר קודם שמחה שאת כאן שמחה שהצלחת מה שלומך ???? כל הכבוד שלא ויתרת

20/08/2018 | 19:34 | מאת: אביב 22

כבוד לדוקטורס הכתום כשיש תגובות האדום שאין תגובה

20/08/2018 | 20:41 | מאת: hila37

היי אביב ראיתי שכתבת גם למעלה, ושיש ימים קשים. שולחת חיבוק ואור בחזרה. אוהבת הילה

20/08/2018 | 20:56 | מאת: חטוליתוש

היי הילה ברוכה השבה השווה היית חסרה תהיתי ולא הבנתי כמה טוב שאת כאן שימחת אותי מאוד מאוד יאללה בלגאן חחח מה איתך? מקווה שאת בסדר אשמח לשמוע ממך יפתי בהמון אהבה 🐱

הי הילה, שמח שהצלחת ושאת פה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית