עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2018 | 05:47 | מאת: אביב 22

תודה שאני חיה תודה שאין פגיעות בנפש תודה שהמנוולים בינתיים מסתפקים בלהרוס רכוש למרות שהכתובת על הקיר . תודה שאנחנו חזקים . תודה שאני עושה פעולות שקשורות לחיים ולא נשאבת לחרדה או דיכאון תודה לגוף שמזכיר לי כמה קשה תודה שאני לא לבד במערכה תודה שיש שם אנשים איתי תודה למקום הזה תודה על מי שאני על כולי תודה על יום חדש שבוע חדש תודה

19/08/2018 | 10:48 | מאת: חטוליתוש

תודה על סופש רגוע ומהנה תודה על שהחלמתי מדלקת הכליות שעברתי תודה על משפחה חמה ואוהבת תודה שמצליחה לקום מהמיטה עם כל הכאבים הנלווים תודה שהמוח עוד מתפקד תודה על המקום ותודה שמתחיל עוד שבוע חדש שבוע מבורך לכל באי הפורום בהמון אהבה 🐱

19/08/2018 | 13:27 | מאת: סוריקטה

תודה שהיום המוזר הזה עוד מעט נגמר. תודה שהצלחתי לנוח בלילה בין שישי לשבת. תודה לי שהעזתי לחשוף בקטנה לעולם כשרונות חבויים. סוריקטה עצובה על ההיסטוריה שלה.

20/08/2018 | 08:19 | מאת: אביב 22

תודה שאני חיה וכולנו שלמים תודה שיש מי ששומר עלי תודה על משפחה מדהימה תודה על יחד תודה על מי שאיתי תודה שאני חזקה ושורדת תודה שאני לא מוותרת תודה שאני חושבת על הדרך הנכונה תודה על כל מי שאני על כולי

20/08/2018 | 20:51 | מאת: hila37

תודות תודה שהצלחתי להתחבר ולחזור לכאן תודה שיש לי מטפל שאוהב אותי תודה שהצלחתי לשלם את כל התשלומים החודש תודה על ילדים נפלאים תודה על עבודה ומשכורת תודה שגם כשקשה אני לא הורסת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית