עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/08/2018 | 17:05 | מאת: אביב 22

תודה על היד בחיי תודה על מטפלות מיוחדות תודה על תהליך תודה על חיבור לעצמי גם עם קשה תודה שאני לומדת לתת למילים טובות לחלחל תודה שאני לומדת לאהוב את עצמי לחמול להיות פחות נוקשה אלי ----תודה תודה על המקום הזה ועליך אודי שמאפשרים כל כך

16/08/2018 | 06:40 | מאת: אביב 22

תודה שישנתי תודה על חלומות ומחשבות תודה על מים בברז תודה על פרנסה תודה על הכוחות שיש לי תודה שאני שמחה בחלקי תודה למורכבות שלי תודה לטכנולוגיה תודה שאני עצמאית תודה לעזרים שעוזרים לחיות תודה לכם תודה על המקום הזה שבת נפלאה ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית