חברים וחברות - האנטר חזר!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2018 | 12:58 | מאת: סוריקטה

יש! סוריקטה 12:58

הי סוריקטה וכולם, אכן, עלתה היום גירסה עם תיקוני הריווח, פסקאות ותאריך. משמח מאוד! ממשיכים בדוקטורס לשפר את התחושה והפונקציונליות של הפורום. אודי

13/08/2018 | 19:08 | מאת: אביב 22

זה חזר גם אחורה ...... כל ההודעות אחורה כתובות בדיוק כמו שניכתבו. ואני כבר התרגלתי לכתוב בלי האנטר ....חחחחחח

14/08/2018 | 06:05 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אכן דבר ראשון שהלכתי לבדוק, האם נפגעה ההיסטוריה. זה גם מדבר יפה לחלקים בנפש שלנו. ההיסטוריה לא שובשה. רצף הזמן נשאר. עכשיו 'רק' צריך לשחזר את מבנה העצים ואת כותרות הודעות המנהל. אגב היסטוריה, היום אפשר לומר שיש משהו בהיסטוריה שהשתנה אצלנו והוא שאיכשהו יש עדים. מורכב, כאמור. תמהני איך אודי (איך אתה, אודי) מרגיש כשלוקחים לו (לך) את הכותרת. הכותרת! סוריקטה

15/08/2018 | 21:20 | מאת: אביב 22

כל מילה פנינה 😊

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית