עץ תודות מוזמנים באהבה🐦🐶🍎🍄🍉🍏

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2018 | 07:41 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי . תודה על פרנסה ... תודה שאני נושמת ....תודה על כוחות נפש .....תודה שיש בי את הכוח להיות שם בשביל השני ......תודה שאני עושה עבורי ....תודה על הבנות .....תודה שאני כל המכלול .....תודה על מים .... תודה על כל היש בחיי......תודה על המוזיקה והטבע שמצילים את חיי... ..תודה שאני עצמאית......תודה על יום חדש ושבוע נפלא 💟💜💛💚💗💛💜תודה על המקום הזה תודה לכולכם ......

12/08/2018 | 12:59 | מאת: סוריקטה

תודה, שהיום, שהייתה בו עבורי עבודה מעט שונה, עבר סביר. סוריקטה 13:00

13/08/2018 | 10:00 | מאת: אביב 22

תודה על היש בחיי , תודה על טכנולוגיה , תודה על מי שאני , תודה על מילים , תודה

13/08/2018 | 16:11 | מאת: סוריקטה

היום אפשר לומר תודה גם למערכת של זאפ דוקטורס, שחוללו שיפורים שייחלנו להם. מוזר לי שפתאום אפשר לקפוץ שורות. וואי. צר לי שיצאתי קצת מכוערת מול המערכת נוכח השינויים החסימתיים. נקווה לטוב. ותודה שהיום, יום שני, בעבודה, עובר. ותודה שנעזרתי היום במישהו, כי כבר כמה אפשר בחום הזה. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית