באותו מקום.............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2018 | 23:24 | מאת: ינשוף

לא מצליחה להחליט כלום מרגישה במצוקה גדולה בפנים לא רוצה שאלוהים יעניש אותי בזה שאחליט החלטה לא נכונה מרגיש לי שהוא רוצה שאפסיק טיפול.

12/08/2018 | 16:02 | מאת: אביב 22

שאת בוחרת לתת מקום גדול מאוד לכוחות ההרס שלך ....במקום לתת מקום לקולות שרוצים שתעזרי לעצמך ....אל תתני להם להשתלט בטענה של פחדים כאלה ואחרים ......להיפך תיקחי את המקום הבוגר שמבין ......אני חושבת שזה נקודה כזו שאת חייבת לקחת אחריות על חייך ....חיבוק

12/08/2018 | 23:27 | מאת: ינשוף

מרגישה שהכאבתי את המטטפלת כאשר בטעות חשבתי לסיים טיפול בטלפון מפחדת מהכעס שלה חוששת לחזור אליה הלוואי שלא הייתי צריכה אותה האמת היא שאני כועסת עליה שעודדה את התלות- שהיתה שולחת סמסיים כמעט כל יום ועכשיו הפסיקה אני יודעת שאני צריכה לשתף אותה בא לי לברוח בא לי להכאיב בא לי לכעוס אני יודעת שאני לא אעשה שום דבר יודעת אני אתנצל שאני אקח אחריאות שאני לא אגיד לה כלום יודעת שאשתוק

13/08/2018 | 09:23 | מאת: אביב 22

גם זה באותו מקום הרס ועוד הרס ועוד הרס ........זה שלא מדבר כאב -הרס .......זה שכועס והורס-הרס ..... .זה שכועס על טוב ליבו של אחר על מה שהיה נכון אז ועכשיו דברים השתנו ---הרס ...........יקרה יש לך אחלה מטפלת ......תיראי טוב טוב מה את עושה ........הורסת או בונה ......

13/08/2018 | 12:53 | מאת: סוריקטה

הי ינשופי, יפה שאת מזהה שהכעס הוא שלך. מטפלים מבינים הרבה פעמים ומקבלים בזרועות פתוחות. צומת קשה בטיפול. קשה מאד. טיפולים נופלים בשלב בו אנחנו מקנאים בעצמנו, בתלות הזו. ואפשר גם לגחות שחזקים. ולקום. את לא יודעת. אף אחד לא יודע את העתיד. יודעים זה רק בדיעבד. שלך, סוריקטה 12:52

13/08/2018 | 14:21 | מאת: ינשוף

אביב יקרה אולי את צודקת

13/08/2018 | 14:33 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה תודה רבה על המילים המבינות ותודה שאת קוראת אותנו ינשופים

13/08/2018 | 18:24 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה זה בדיוק הדבר הנכון לעשות ללכת אליה לדבר איתה להסביר את מה שעובר עליך אני מאמינה שהיא תקבל אותך שולחת לך חיבוק גדול מלא אומץ 🤗🤩😍 ומאמינה שתהי בסדר בהמון אהבה חטולית

13/08/2018 | 22:09 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה מרגיש לי שאת מחבקת עם המילים שלך וזה נעים לנו

הי ינשוף, תסמכי עליה. זה קשר רב שנים. היא מכירה אותך ואני משער שתוכל לעזור לך לעשות סדר בדברים. ובבוא הזמן להחליט וליישם. אודי

15/08/2018 | 00:14 | מאת: ינשוף

הלכתי היום לטיפול הלכתי עם המילים שלך בתוך הלב מילת המפתח שלך "תסמכי" על המטפלת סמכתי וממשיכים ממשיכים .. מאיטים את הקצף ובודקים ביחד מה נכון ומה יהיה לנו טוב.. תודה רבה אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית