אודי...??...קצת מפחיד....מריח מלחמה מתקרבת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2018 | 20:31 | מאת: .במבי פצוע..

אודי... מה יהיה בסוף?? שוב חמס לישראל,ישראל לעזה ושוב ושוב ושוב....עד מתי יהיה פה ריח של מלחמה ..???? וואו....עייפה.... אני מאמינה בכח הנשי ככוח שיכול אולי לסייע....יש בנו משהו עגול..רך יותר... במחשבה שנייה ..אולי לא לנו בהכללה כנשים ,אלא האנימה שבכולנו נשים וגברים כאחד...מברכת אותך אודי אהוב וכולכם/ם בשבת טובה,נעימה ומלטפת ללא אזעקות ופגיעות.

הי במבי, מכירה את השיר הנפלא הזה של בופאלו ספרינגפילד? https://www.youtube.com/watch?v=gp5JCrSXkJY אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית