המצב לא טוב ----טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2018 | 12:11 | מאת: אביב 22

אודי החיבור הזה קשה לי מידי ...... ..אם זה שלי ... . ואבא פגע בי אז לא רוצה יותר להיות כאן בעולם הזה........אני משתגעת,איך מישהו בכלל חושב לפגוע ככה בילדה.......מי הופך את הבת שלו ל@@@@@........ואני מחזיקה את הידיים מלהכאיב ......האכילה מטורפת אחרת זה כל היום ולא מפסיק.אני רוצה ..........אודי יש לך מילים שהכאב יפסיק ......

09/08/2018 | 20:00 | מאת: ינשוף

אביב יקרה איתך בלב מבינה, שולחת חיבוק אם מתאים

09/08/2018 | 22:10 | מאת: חטוליתוש

אביבי חומד , מתוקה שלי.....לא יודעת מה להגיד כדי להקל על הכאב...אבל איתך...לידך...מחבקת אותך בעדינות....עד שלפחות הכאב יקל....אוהבת אותך...חטולית

הי אביב, זה באמת מכאיב, החיבור הרגשי. זה באמת לא ניתן לעיכול שאדם יכול לפגוע כך בדבר היקר לו ביותר. אין אלא להיות אתך, עד שיירגע. אודי

09/08/2018 | 23:05 | מאת: שירה2017

איתך אהובה, מקווה שהביאה תרגע קצת ותוכלי לנוח ולחבק את הילדה ואותך. איתך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית