תקופה של שינויים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2018 | 07:05 | מאת: סוריקטה

הי כולם, ************************************************************************************************************ הכותרת שלי להיום. שינויים. ************************************************************************************************************ - - - בעבודה - - - חזרה לפגישות הטיפוליות, אך, כנראה בתדירות פחותה. - - - החגים, - - - חילופי עונות והשתנות משמעותיות באורך שעות האור, גם הצמחים מדברים - - - ועידן של בדיקות רפואיות. ************************************************************************************************************ בהצלחה לי, סוריקטה 07:04

09/08/2018 | 18:46 | מאת: סוריקטה

... כמה שבועות טובים חלפו ללא פגישות טיפוליות ויש עוד זמן עד שנחזור ואני מחזיקה מעמד בינתיים. יפה מצדי. סוריקטה 18:45

09/08/2018 | 20:03 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה מאחלת לך שהשינויים יהיו מהסוג של צמיחה ..איתך, ינשופים

09/08/2018 | 20:23 | מאת: אביב 22

הי אהובה ,בהצלחה סומכת עלייך שתעברי את השינויים לטובה.....אנחנו אתך כאן בכל מצב או מקרה.....

09/08/2018 | 22:13 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יקרה....שינויים לטובה..ומאחלת לך בהצלחה עם כל מה שיבוא...גם כל הבדיקות..שיעבור בקלות....אוהבת...חטולית

הי סוריקטה, בהצלחה לך מאוד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית