סוריקטה אהובה וחכמה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2018 | 09:10 | מאת: אביב 22

תודה יקרה שלא ויתרת על הקול השפוי ועל התזכורת שהוא שם ,גם עם לא על הכל אנחנו מסכימות אין ספק שאנחנו מסכימות שהקול השפוי חייב להיות נוכח ופעיל ..............תודה על ניסיונות העזרה והושטת היד ............כתבתי לך למטה למטה ..........יש מצב להסבר איך את עושה מהמחשב את הרווח ה"כפוי".......חחחחחזה מה שחיפשתי ושברתי את הראש בשרשור ההוא 😈 .........ואם זה לא אפשרי להסביר אז ......נחייה עם הדרך היצירתית שמצאתי לדבר בלי מילים ........................................... סוריקטה קראתי אותך ...הכל בן השורות ובכלל ... גאה בך ,ממש את עושה דרך מדהימה ......וכבר מזמן לא במקום הזה שכותב למטה .........אני כל כך שמחה על השדרוג .......מגיע לך הרבה טוב ........ועוד קצת והמטפל חוזר ,את גיבורה אמיתית וחייבת להגיד מהצד שהשנה אפילו עשית פעולות והיית הרבה יותר חזקה.....מדהימה שאתתת אוהבת מליונים 💜💛💚💙❤

08/08/2018 | 17:02 | מאת: סוריקטה

הי אביב, עניתי לך אי שם למטה ואני רואה שזה מופיע. אבל יאללה, אמרנו נתקדם.             יש לי מה לספר היום, היום יש לי יום מנוחה. באמצע השבוע, כן. סוף סוף יום מנוחה. בבוקר נתתי מקום לדיכאון, ואחר כך לעייפות ולגעגוע למטפל. אחרי חודשים ארוכים של עבודה מאד מאד קשה. עכשיו, החלטתי לדלג קצת בחבל, כדי להפיג מתחים. זה עדין לא חופש כמו שאנשים לוקחים. כולה יום אחד נשארתי בבית.          אכתוב הודעה נוספת בהמשך לזו שיהיה בה לינק לטבלת UNICODE אפשר להעתיק ממנה איזה תו שרוצים. שקוף, ארוך קצר, מוזר. ייתכן שזה לא ממש רלוונטי. אחנו ממתינים שיסתדר כאן יותר.       סוריקטה 17:02

08/08/2018 | 17:03 | מאת: סוריקטה

https://unicode-table.com/en/#basic-latin

08/08/2018 | 20:29 | מאת: אביב 22

מבינה שזה לא נכון לך ....זה בסדר ....את לא מוכרחה ...

09/08/2018 | 09:24 | מאת: חטוליתוש

מסכימה עם אביב שאת מדהימה ...ויש בך כוחות עצומים להיות ......חזקה...תומכת....ועם מילה טובה .....מקסימה שאת ...בהמון אהבה...חטולית

09/08/2018 | 19:44 | מאת: סוריקטה

אני רק בנאדם. החלמה ומנוחה לכולם. חיבוקים רבים. סוריקטה 19:44

09/08/2018 | 22:52 | מאת: אביב 22

זהו שלא!!!!! את לא רק בן אדם -----את פשוט בן אדם טוב ואכותי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית