שירה אהובה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2018 | 08:47 | מאת: אביב 22

עונה לך כאן .......כי לא רוצה שיעלם שם למטה ........אוהבת אותך וטוב שאת באה ... .....אני ממש שמחה על כך.......יש אפשרות בכל זאת לתת מילים או אייקונים או שיר ,לתחושות ולמה שמרגישה ?????בנתיים שולחת לך חיבוק ושקט הרבה שקט לנשמה .....

08/08/2018 | 17:32 | מאת: סוריקטה

הי שירה, יש גם הודעות מחתוליטוש וגם ממני למטה עבורך. שלך מהלב, סוריקטה 17:32

09/08/2018 | 07:28 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, תודה מעומק הלב על העץ שהנחת כאן בשבילי. מרגישה בקול שלך משהו אחר, אסוף, מקבל ומקווה שיש רגיעה והטבה. שלך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית