אני כאן..........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/08/2018 | 20:20 | מאת: שירה2017

לא מוצאת מילים, לא מבינה אפילו משפט אחד מתחילתו ועד סופו כדי שאוכל להוסיף משלי ולהצטרף לשיח. רק אומר: שלום אודי יקר. שלום בנות יקרות. ככה אני יכולה לראות ולהראות עכשיו. אני כאן.

08/08/2018 | 10:57 | מאת: סוריקטה

את יודעת שירה, אני מרגישה חיבור לעצב ולגעגוע דרך הקריאה אותך עכשיו. לפעמים אני מוצאת שיש משהו יפה דווקא בדיכאון. שהוא שקט יותר ופחות סוער מטרפת המוח שעשויה להיות אינטנסיבית, אגרסיבית, מאנית, אולי, ועוד. מצאת מילים, והנה גם אני מצאתי. שלך, סוריקטה 10:53

08/08/2018 | 11:05 | מאת: חטוליתוש

היי שירה מתוקה......כל מה שרק מתאים לך ובקצב שלך ....גם אני כבר לא ממש.....אבל עושה מאמצים כדי לא להשאיר לבד.....שמחה מאוד לראות אותך עם כל מה שאת וכל מה שקשה לך....נתמודד....בהמון אהבה...חטולית

09/08/2018 | 07:33 | מאת: שירה2017

תודה ⁦🌺

09/08/2018 | 07:39 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה, בחוץ דכאון שקט ומוסווה היטב, ובפנים בהחלט טרפת המוח (אהבתי את הביטוי :)) קצת כמו מטריושקה שלך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית