יש לי תקווה להיות אישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/08/2018 | 08:45 | מאת: mika

הי אודי, רוצה לשתף שעשיתי מנוי לסטודיו לנשים. וכולן שם נשים חוץ ממני. אבל אני ממש משתדלת ואפילו קניתי מכנס ספורטיבי צמוד ובקבוק צבעוני. כמובן שברור שאני מחפפת ולא עושה את כל התרגילים וגם נעמדת הכי בסוף כדי שלא לראות אותי במראה, אבל בסך הכל אני בסדר. המטפלת אומרת שזה אקט משמעותי עבורי. ואני מרגישה שיש לי תקווה מסויימת. את יודע מה עוד המטפלת אומרת? שאני עובדת מאוד קשה כדי לשנות. כן, נראה לי שזה מה שהיא חושבת. אני ממש רוצה להיות אישה.

הי מיקה, נהדר! אודי

07/08/2018 | 13:58 | מאת: חטוליתוש

היי מיקה שמחתי מאוד לקרא את הבשורה הנפלאה שלך....אין דבר העומד בפני הרצון....ונראה לי שיש לך רצון מתוקה...המון הצלחה....בהמון אהבה....חטולית

08/08/2018 | 11:56 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, יש ימים בהם אני מרגישה שגם לי יש תקווה להיות אישה. עד כמה שאני יכולה בהגיעי לגיל המעבר... :-( מרגש לקרוא אותך. אני עובדת כל כך קשה, שאיני מוצאת כוחות להצטרף לקבוצה כמו שתיארת. אבל יש לי פנטזיה כזאת. ודווקא ממש לא לחפף. אלא להשתדל לדייק וללמוד איך נכון יותר. וממש, ממש לעמוד מול הראי. סוריקטה 11:54

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית