בבקשה מכולם (הצעה)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/08/2018 | 15:35 | מאת: סוריקטה

אנא, תתמקדו רק בפורום הנוכחי. להרגשתי - זה ייצב אותנו, שלא נתפזר. שלא נתפרע. רשמו מה ש*כן* אפשר להכניס בינתיים, וקחו אחריות לכתוב מילים שתעבורנה את הסינון, קרי, תעמודנה בכללי הפורום. זמן רגיש מאד. תסכימו איתי? סוריקטה 15:33

06/08/2018 | 09:32 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה .....אני בשלב הזה כנראה אכנס רק להגיב להודעות שאני יכולה....עברתי שבת מאוד קשה ומאז עלו בי עוד מלא זכרונות מאוד קשים אחרי מה שכתבתי על אבי ז',ל ....לא מסוגלת להתעלם מהעיגולים האלה...הם מצמררים אותי...מרגישה שאני נהיית חולה מהם...משפיע עלי רעעע ברמות קשות למרות שזה רק אצלי.....תודה לך מתוקה על האיסוף של כולם לכאן......אני אכנס רק כשלא ארגיש רעעע כל כך....והלוואי שאת צודקת וכבר בקרוב המרווחים-אנטר כבר יסודר ויהיה יותר קל בכתיבה...מצטערת שלא מצטרפת אליך ואל במבי....זה נשמע מאוד משעשע ....אני לא מסוגלת עדיין....אהיה איפה שאוכל...בהמון אהבה חטולית

07/08/2018 | 06:44 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, רואה כמה את מתאמצת ומאידך חשוב גם לשמור על עצמך. המאמץ ראוי להערכה, וכמובן, במידה. המלבנים עם הפינות המעוגלות לא יופיעו בשרשור הזה, כל עוד לא מופיעה בו תגובת מנהל. אני לא מצליחה להבין מה היה הרציונל מאחורי ביטול ההתייחסות למקש האנטר, וגם דברים נוספים, ויהיה חבל לי אם כל מסד הנתונים שובש... הסיפור על אבא ממש ממש נוראי, יפה שלי. החזיקי מעמד ותודה שהצטרפת. שלך, סוריקטה 06:43

08/08/2018 | 09:13 | מאת: אביב 22

לצערי יש לי תחושה כמו שלך .... ואולי זה הסקפטיות שלנו..........בכל מקרה ,זה הזמן להיות יצירתיים ולעשות מסלול מחדש .......מבלי לוותר על עצמך ובכל זאת להיות כאן .....בסוף אני מאמינה שהם יסדרו את הבאגים או שאנחנו נסתגל .. ....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית