🌼 בוקר אור. שבוע טוב 🌼

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/08/2018 | 06:43 | מאת: סוריקטה

הי כולם. מאחלת המשך שבוע מרפא או סביר ככל שניתן.            קצת קשה לי להאמין על עצמי שערכתי שיחות וקביעת תורים לרופאים ובדיקות מהסוג שמעלה בי חרדות.         נוכח אירועי סופ"ש שעבר די צפוי היה שאהיה חולה באופן מסוים היום, דאגתי לעצמי נחתי ושתיתי.         ויש לי איזו תחושה שהאנטרים באתר עוד יחזרו אלינו ובקרוב.        שבוע טוב, שלכם, סוריקטה 06:42

06/08/2018 | 09:20 | מאת: חטוליתוש

בוקר מבורך סוריקטה ...💐🌸🌷שמחתי לשמוע שאת מטפלת בתורים לבדיקות ...חשוב מאוד .... מקווה שגם תעברי את הבדיקות והכל יהיה בסדר...גמני מתחילה השבוע סידרת בדיקות אצל כמה רופאים .....דברים שכבר הגיע זמנם.....מאחלת לך שהכל יצא תקין....🌷🌹🥀 בהמון אהבה ...🐱 יום טוב

הי סוריקטה, בוקר (וערב) טובים! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית