אביב,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2018 | 07:12 | מאת: סוריקטה

הי אביב.        קוראת אותך ורואה את הכאב והייסורים. ביקשתי שאניח, ומאידך גם שלא. כך שאני מרגישה במלכוד. אם תיאספי ותוכלי ותרצי ברור ובוודאי שאודי וכולם יצטרפו להזמנה לכאן למען החיים. מקווה שאיני טועה. מזמינה את כולם לתת יד לעץ המזמין, שמרגע שיתפרסם יהיה קיים ותקף כאן, גם אם יעבור לאחור. סוריקטה 07:11

02/08/2018 | 12:51 | מאת: חטוליתוש

מושיטה יד לעץ המזמין....👍וגם מוסיפה חיבוק 🐼 דובי גדול....בהמון אהבה...🐱...חטולית

02/08/2018 | 13:21 | מאת: אביב 22

מקבלת באהבה .......תודה סוריקטה על הושטת היד ....אין סיכוי שאני ישאירה ללא תגובה.....תודה חטולית על הכל ......אודי איש יקר ,אתה מלאך אמיתי ,אין לי מילים באמת ......ויחד עם זאת ,אנשים טובים שאתם ........כרגע כנראה נכון לי בחוץ ......זה לא אומר שלא אחזור אם ובכלל יתאפשר כאן או אצלי.......אתם לא יכולים להבין אותי ,כי אתם לא בנעליים שלי .......מתקשה להסביר לכם .......אבל להישאר כאן כשחצי גוף שלי בחוץ זה ללכת אחורה ולגרום לפיצול בכוח ......זה לא נכון לי ולא למקום שאני נמצאת בו עכשיו.....אז רק להיום ורק לעכשיו ......אני לא כאן ........אבל אתכם בלב כפי שכתבתי גם למטה ......

02/08/2018 | 14:45 | מאת: .במבי פצוע..

הי אביב.................... אני מצטרפת לעץ האהבה שפתחה סוריקטה עבורך.................מחבקת.................... במבי.

02/08/2018 | 18:03 | מאת: סוריקטה

הי ממי שלי, אני חושבת שאני כן יכולה להבין כמה דברים, וגם יכולה להבין מדוע אינך מאמינה לאמירה הזו שלי. נמתין. סוריקטה 18:02

02/08/2018 | 21:03 | מאת: סוריקטה

ייתכן שפיספסתי חלק מההודעות, אבל ככל שקראתי אומר - שהחלשים, הכי חלשים זה אך ורק, אך ורק כשאני לבד. לא מגיעים לטיפול בזמן אמת. אף פעם. גם לא לפורום, כי יש בלם כתיבה, שלא לומר דיבור. אז אולי תאמיני לי שאני קצת מבינה? שלך, סוריקטה 21:03

02/08/2018 | 22:52 | מאת: חטוליתוש

אביב חומד .....מה זאת אומרת להשאיר חצי גוף בחוץ.....אין חיה כזו בעולם !!! את כאן כולך כמו שאת יחידה אחת שלמה עם כל החלקים....אייך בכלל יכול להיות אחרת ??? ...לא מסוגלת אפילו שיכול להיות אחרת.....בהמון אהבה ...חטולית

04/08/2018 | 12:49 | מאת: אביב 22

זה היה נכון בעבר ...........אודי לימד אותי כן להביא אותם לכאן ...........וזהו שעכשיו הערוץ הזה חסום ........זה בדיוק הנקודה ,לא להביא את זה לכאן ...... זה ללכת אחורה ....... ויוצר תסכול פנימי מאוד גדול ......... במיוחד בימים אלו בתהליך המאוד קשה שאני עושה .......לא חשבתי שאת לא מבינה את החסימה .... ...דיברתי שאתם לא יכולים להבין את מה שאני עוברת עכשיו ..........

05/08/2018 | 10:02 | מאת: סוריקטה

הי ממי, אתעקש שאני רואה משהו. אולי בפרספקטיבה תוכלי לחשוב עליו אחרת. הבטחתי שאניח מגע בנושא הזה וכה אעשה. אם ראית, כולי תקווה שמרחב הכתיבה ישתפר כאן גם עבורך והקבוצה כולה. אף אחד, אבל אף אחד לא שם אותי לחסום. שלך, סוריקטה 10:02

05/08/2018 | 14:05 | מאת: סוריקטה

הסיבה שהחלטתי לכתוב אך ורק כאן היא בדיוק העניין שמישהו ייחשב לטרול. לקחתי שנייה לפני שזה קורה. סוריקטה 14:04

05/08/2018 | 21:08 | מאת: סוריקטה

הי אביב **************************************************************************************************** (108 כוכביות בדיוק, אצלי במחשב, נדמה לי שיוצרות הפרדה חזותית בין פסקאות) **************************************************************************************************** בכל מקרה, זו, כנראה, שיטה נוראית למדי. שיטה אחרת שחשבתי עליה, היא להקליד במסגרת כלשהי מחוץ לפורום, לקחת תמונת מסך ולשלוח לינק לתמונה אחרי שהעלינו אותה. כך נשארת הצורה. כנראה, שפשוט עדיף להמתין בסבלנות ולא לצאת מפגרים או משיגנע. סוריקטה 21:08

06/08/2018 | 17:38 | מאת: אביב 22

איך את עושה את התו הכפוי .....

06/08/2018 | 18:50 | מאת: אביב 22

הי מי כתב או אמר שאת" אבל אף אחד לא שם אותי לחסום" ממש לא ברור ......כמו המרחב כאן כרגע .........

08/08/2018 | 16:07 | מאת: סוריקטה

הי אביב, בתקווה שישתפר כאן בקרוב ודברים יסתדרו ולא נצטרך את כל דיוני המעקפים האלה. אז אולי הזמן והסבלנות יעשו את העבודה הכי טובה. סוריקטה 16:07

08/08/2018 | 20:27 | מאת: אביב 22

אני זקוקה לזה .....כדי להצליח להיות כאן .....אבל מקבלת ......וזה בסדר....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית