......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2018 | 13:04 | מאת: שירי1

היי, מקווה שנהנית בחופשה... ומקווה שכולכם חשים בטוב... התחלתי טיפול חדש... זה מאוד שונה ממה שהתרגלתי אליו עד עכשיו... קצת קשה לי להתרגל. הייתי די בהלם בפגישה הראשונה, בגלל השוני העצום בין המטפל הקודם לנוכחי. ולקח לי זמן להתרגל... אני עדיין מנסה להתרגל. בכל מיקרה המטפל הנוכחי דוגל בגישה שונה מהקודם... הוא לא לוחץ... שזה שינוי לטובה. והוא נחמד מאוד (לפחות בשלבים האלו). יקח לי זמן לסמוך עליו... אנחנו רק בהתחלה... הוא ממש ממש שונה בהכל... זה מאוד מבלבל. ניתן לזמן לעשות את שלו...

01/08/2018 | 15:27 | מאת: mika

ואוו שירי, כל הכבוד! שיהיה המון המון בהצלחה :)

01/08/2018 | 19:07 | מאת: חטוליתוש

שמחתי מאוד לקרא שהתחלת טיפול חדש....למעשה מכל הבחינות כמו שכתבת ....את נשמעת די אופטימית לגבי ההמשך ועל זה אני שמחה מאוד...שיהיה בשעה טובה ומוצלחת ומקווה שתעדכני רק בדברים טובים שהטיפול הזה עושה לך...כמובן שבכל....אבל מגיע לך משהו טוב יותר ממה שהיה קודם...בהמון אהבה...חטולית

01/08/2018 | 20:41 | מאת: סוריקטה

תוכלי, אם תרצי, לפרט במה הוא נחווה בעיניך, כעת, כשונה? שניהם גברים, זה כבר דימיון מסוים... סוריקטה 20:41

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית