רוצה לכתוב אבל פוחדת.........1.40

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2018 | 01:41 | מאת: חטוליתוש

כי שוב העיגולים המחרידים האלה של חוות דעת מופיעות אצל ינשופית....וגם אצל במבי...וגם אצל סוריקטה......זה פשוט מדכא אותי ומוציא לי את כל החשק לכתוב.....וכתבתי על זה לצוות דוקטורס ובנתיים...נדה....חטוליתוש..

01/08/2018 | 10:07 | מאת: סוריקטה

הי מתוקה, אין לך מושג כמה אני שמחה על כל הודעה שאת פותחת. נראה באג ולא שייך. ראיתי וזה אפילו הצחיק. עייפות, תשישות, הכי לא קשור... באהבה, סוריקטה 10:07

01/08/2018 | 13:32 | מאת: סוריקטה

הי שוב חטוליתוש, תפסת את התפקיד של המגשרת ביננו לבין דוקטורס, קצת כזה, הם מתקשרים איתך שם במערכת, ואני ממש מתפעלת ממך. יישר כוח! סוריקטה 13:32

01/08/2018 | 19:21 | מאת: חטוליתוש

תודה....לא חשבתי.....אבל כנראה שככה באמת יצא.....והם לא עונים על כל מה שאני כותבת.....לא אתפלא אם אמשיך בזה שהם יתחילו גם להתעלם מההודעות שלי כמו שעשו למשל לאביב....אז מוקדם מידי לשמוח לדעתי....נראה מתי הם גם יבצעו את מה שהם כותבים....מקווה לטוב..זה עבור כולם....בהמון אהבה חטולית

01/08/2018 | 20:04 | מאת: סוריקטה

הי חטולית. חברי הצוות לא רשמו תגובה אישית גם לי, ולהודעות של חברות נוספות. אין אני יודעת אם התעלמו. נאמר שהם קוראים ומקשיבים. סוריקטה 20:01

הי חטולית, מנסים לטפל בבאגים. אני מקווה שבקרוב נראה תוצאות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית