להישאר לבד..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2018 | 21:46 | מאת: mika

הי אודי, אני רק רוצה לכתוב כאן ולספר שאני עדיין מתמידה הטיפול ומגיעה למפגשים. בשבועיים האחרונים של אוגוסט המטפלת תהא בחופשה וכנראה שלא ניפגש. ואני מבינה ומקבלת זאת רציונאלית אבל מצד שני מרגישה כעס גואה ואני לא רוצה להישאר לבד.

01/08/2018 | 12:24 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, התמדה זה חשוב ויש כם כעס ורבים מאיתנו באותה סירה (חופש, ואחר כך חגים...) סוריקטה 12:23

01/08/2018 | 19:24 | מאת: חטוליתוש

מבינה שקשה עצם המחשבה להיות לבד...באמת לא קל ....את יכולה תמיד להכנס ולשחרר כאן קיטור....אם זה עוזר....בהמון אהבה חטולית

הי מיקה, בהחלט. מי רוצה להשאר לבד?... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית