אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2018 | 17:17 | מאת: סוריקטה

הי אודי, אני מבינה שאתה ממש נפגש עם החבריה מדוקטורס (?) כולי נפעמת. סוריקטה 17:15

הי סוריקטה, אנחנו בהחלט מנסים ביחד לאפיין ולתקן. זה מורכב - אבל כדאי להחזיק תקווה. אודי

31/07/2018 | 06:55 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, כולי תקווה שיוכלו ליצור מקום מזמין, במיוחד עבור הבנות שהרגשה של כתיבה חופשית ומשוחררת כבמעוף על כנפי הדימיון, כמו גם הצורה הגרפית של מופע הטקסט קריטיים להן. יש עוד כמה נקודות, וכבר דיברנו עליהן. סוריקטה 06:55

02/08/2018 | 02:03 | מאת: סימון

מתי יתקנו את האתר הזה, הוא גורם לי לרצות לקפוץ מהגג

02/08/2018 | 06:29 | מאת: סוריקטה

מי את/ה? נראה שהפורום מוכר לך (?!) § איני יודעת למי אני כותבת, על כל פנים - מוזמן/ת להציג את עצמך, אם יתאים. § ובואו לא נגזים בבקשה. התגובה המיידית שלנו היא קשה ואפילו מאד. אבל בבקשה, בסך הכל יש כאן מקום, לא צריך להתאבד בגלל שינוי טכני בפורום, וגם לא להידחק לפינה נסתרת ולהלקות את עצמנו ולהתעסק אך ורק בהאשמת המערכת. ההרגשה הזו מובנת ומוכרת, ודווקא כאן אנחנו יכולים לקחת אחריות. לזה אני מבקשת להצטרף. אנא, לא לתפוס את הגל ולהיסחף לכיוון המוות וההיעלמות. גם צד החיים על המאזניים. לפעמים יש לנו שליטה בזה. סוריקטה 06:27

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית