עץ תודות מוזמנים באהבה🐶🌲🌳🌴🌵🐻

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2018 | 07:11 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי----------תודה שישנתי מספר שעות....-------תודה שלא התעוררתי מלא פעמים---------תודה עלייך אודי שאתה לא נשבר -------תודה סוריקטה וינשוף שבאתן ולא נשארתי לבד---------תודה למי שתבוא היום--------תודה על עץ מלבלב -------תודה שיש גם הרבה טוב בתוך הטרוף הזה ------תודה על הצבעוני בחיי------תודה על ייחודיות -------תודה על חכמת חיים ומחשבה בריאה ----תודה

29/07/2018 | 12:57 | מאת: סוריקטה

תודה, אודי, תודה. . . . . . . . סוריקטה 12:57

29/07/2018 | 15:04 | מאת: ינשוף

תודה אביב שאת כאן תודה- שאני נאחזת בתקווה

30/07/2018 | 09:44 | מאת: סוריקטה

תודה שהיה לי אומץ (לי?! אני?!) לכתוב כאן דברים, שייתכן ויעוררו תוקפנות כלפיי. אבל יש גם קול כזה.הוא אינו בולם שום זעקה. וגם לא ניתן. היא שם לעד. תודה אם הקשבתם. סוריקטה 09:42.

30/07/2018 | 10:36 | מאת: חטוליתוש

נכנסת כדי להודות על.....שעדיין המקום עומד על תילו....עם כל הרגשות הכואבים שהמקום הזה מביא....על רגע אחד או שניים שהראש צלול...כי לאחרונה זה לא קורה לעתים קרובות לצערי....ועל הבנות הנהדרות שכאן...כי הקול הגברי שהיה נעלם.....ועל הסבלנות של אודי לא להרים ידיים גם כשהמצב מזוויע....גם הוא נופל בין הכסאות כמו כולנו.....תודה אודי...ותודה לכל מי שכאן....בהמון אהבה...חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית