⏰ שבוע טוב ⏰

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2018 | 19:30 | מאת: סוריקטה

שבוע טוב לכולם. . . . . . . . . . . . . § כבר זמן מה חופש בטיפול. חופש ארוך. אסור להרוס. להיפרד בטוב, להתחיל בטוב. זו המתנה שלי לקראת חזרתו של רופא הנפש בעוד שבועות. מתנת געגוע. . . . . . . . . . . . . . . § דרישת שלום מהצל על הירח, לא פיספסתי. . . . . . . . . . . . . . . סוריקטה       28/07/2018     19:30

29/07/2018 | 12:35 | מאת: אביב 22

שבוע טוב יקרה......מזכירה לך שאפשר להגיד קשה ....וזה לא הורס אף אחד .....ואת עדין בסדר

הי סוריקטה, איזה יופי של צל זה היה (עד שהעננים כיסו אותו...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית