קראתם...הפנמתם....דוקטורס ...13.40

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2018 | 14:06 | מאת: חטוליתוש

הכל כתוב באותיות גדולות...אדומות....אלה הם כללי הפורום של דוקטורס.....חייבים להתנהג בהתאם...!!!...אבל מה איתנו.....???....מחכים ...מחכים....ושום דבר לא משתנה.....כמה זמן עוד נצטרך להמתין עד שנוכל להכנס ולהרגיש שוב את "הבית" שהיה עד ההרס שבשינויים......מתי הם כבר יתנהגו בהתאם...???...חושבת כמה פעמים אם להכנס ולכתוב.....רק בגלל שכל המשמעות של הכתיבה...נעלמה.....כמה כבר כתבו להם...כמה עוד נתלונן.....עד מתי.....לאף אחד אין תשובות....גם להם...עצוב להכנס ....קשה מאוד לכתוב ולהביע את כל מה שמרגיש עמוק פנימה.....זו אחת הסיבות שאנשים מדירים רגליהם מכאן......הכייף הפך לסיוט מתמשך שאין לו סוף....הייתי נכנסת יותר אם היה לי תמריץ.....על החתום:..חטולה מסטולה..(.רק מחוסר שינה) מקווה שעד הפעם הבאה כבר נראה כולנו אור בקצה הפורום...שיתן תקווה לימים יותר טובים...שבת שלום לכולם

הי חטולית, מאוד מבין את הרגשתך, ולחלקה הגדול אני גם שותף. אומר רק שאני יודע שקוראים את מה שכתבת ומתייחסים לזה ברצינות רבה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית