טוב, יאללה, סופשבוע מנוחה לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/07/2018 | 15:41 | מאת: סוריקטה

הי כולם, שבוע עבודה קשה מאד. תנאי מזג אוויר קיצוניים. על כן, בסופי שבוע מעין קריסה כזו. ושברון לב. עוד שבוע לפנינו וחודש קיצי חדש. ---------- לילה טוב, לכשיגיע, סוריקטה (עצובה קצת, אולי, כי נדמה לי שאחדים חוששים לשוב לפה) 15:40

הי סוריקטה, את הכי חשוב את שמה בסוגריים (הרגשתך)?.... אנחנו כאן, מי שצריך ויכול - מוזמנים. אודי

26/07/2018 | 18:33 | מאת: סוריקטה

ההתמקדות תהיה על הנאמר בסוגריים. וכך גם אני, אגב. קופצת על הסוגריים. חייכתי. תראה את תגובתי רק בשבוע הבא, וואלק פיספתי, באסה. אבל יהיו המשכים ותיקון, לא? נקווה. סוריקטה 18:32

27/07/2018 | 13:21 | מאת: חטוליתוש

לא חוששת לחזור....אין סיבה לחשש... אכן שבוע קשה מכל הבחינות עבר... ועדיין מחכים לחום הגדול של יולי... ..ככה כל שנה באותו הזמן... ..רק סחוטה גופנית מכל התקופה האחרונה הקשה שעברתי....ומצב הרוח שלי לא במיטבו.....אבל בכל זאת נכנסת ....כי.....עם כל הבאגים המעצבנים עדיין מקווה שמשהו כבר יסתדר....וגם כדי לומר שבת שלום לכולם.....חטולה מסטולה....בהמון אהבה..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית