עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2018 | 07:38 | מאת: אביב 22

תודה על המקום הזה שצבוע בירוק ... תודה שאפשר לשתול עצים ויש להם סיכוי לפרוח ויהיה פחות ירוק ויותר צבעוני.....תודה על המקום שמאפשר להיות בין לבין .....תודה לכל מי שתומך בי ונמצא איתי ....תודה על היש בחיי....תודה על בעלי החיים ...תודה על מים .. .תודה שאתם כאן ואפשר לכתוב תודות.....

25/07/2018 | 18:16 | מאת: סוריקטה

תודה שחופש אחד תם. - - - - - - - - - § תודה ששרדתי את היום הקיצוני הזה בגאון. - - - - - - - - - - § תודה שהמוח שלי עובד, אף אם לעיתים מהר מידי. - - - - - - - - - - § תודה למים שמשקים את הצמחים ואותנו ומונעים התייבשות וחרבה. - - - - - - - - - - § תודה לכדורים נגד כאבי ראש ולכדורי השינה שמשפרים איכות חיים - - - - - - - - - - תודה ל ASCII ART - - - - - - - - - סוריקטה 18:14

26/07/2018 | 05:40 | מאת: אביב 22

תודה על יום חדש ......תודה שקמתי למרות שממש לא בא לי .........תודה שיש אוטובוסים היום...........תודה למקלחת של בוקר........תודה על פרנסה ... ..תודה שאני עדין עצמאית ויכולה לתפקד........תודה על היש בחיי.........תודה על עזרים שעוזרים לחיות........תודה על המקום הזה ועליכם כולכם🐳🐋🐟

26/07/2018 | 07:21 | מאת: סוריקטה

תודה לך, אודי, שהיית כאן אתמול, מרגש. סוריקטה 07:21

27/07/2018 | 13:28 | מאת: חטוליתוש

לרגעים מאוד מסויימים פתאום עולים לי כל מיני דברים שעליהם אני רוצה להודות....ואז כשאני באה לכתוב אותם....הראש שלי מקבל בלאק....ולא זוכרת כלום....הראש שלי סתום.....ומחוסר שינה ...אני מסתובבת כמו סהרורית.....אז טוב שפתחת את העץ .....תודה....חטולה מסטולה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית